Tuesday, July 12, 2011

Pasca Peperiksaan

Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah, senyuman penjaga setia di kaunter khidmat pelanggan Fakulti Perubatan Al-Azhar dhuha tadi mengiringi saya pulang. Pulang sementara, insyaallah akan kembali lagi menjejak khazanah di sana. Ini bermakna, cuti musim panas saya sudah bermula.

Pasca imtihan memang menuntut kebijaksanaan menyusun minda dan langkah dengan baik. Sudah sampai masa untuk menjenguk angin-angin di luar sana. Hawa panas musim perlu dihargai dengan baik.


1. Ini projek mega komuniti yang perlu dijunjung.2. Ini juga membuka jendela amal anda.


Di sini lebih banyak yang menanti anda!

3. Seperti biasa, bagi peminat setia halwa Ramadhan bersama Syeikh Nuruddin, Syeikh akan bersama kita bermula 1 Ramadhan ini insyaallah. Moga-moga beroleh kesempatan berada di taman-taman syurga ini. Amin..

4. Bagi yang pulang ke tanah air, nantikan juga buah tangan untuk anda di sana!

5. Yang ini, sebagai menjejak wartawan-wartawan hebat di negara padang pasir ini. Percayalah, anda pasti teruja bekerja bersam krew ini. Walaupun seketika bersama mereka, bagi saya mereka rakan sekerja bahkan antara guru terbaik yang pernah saya temui!


Kredit untuk orang kuat krew mediaPERUBATAN. Jasamu memang akan di kenang zaman, moga baik juga imbalan Tuhan buat kamu.
Tak ketinggalan juga krew-krew lain yang tak kurang hebatnya jasa mereka=)p/s: Uruslah minda dengan taqwa, Kelak seluruh pancainderamu bakal bertemu Pencipta :)

2 comments:

Atiqah said...

hai hani ;) baru jumpa ur blog, i am so yesteryear

qubnani said...

cik atiqaH,

hai kamu, terharu kamu dtg jenguk di blog kerdil sy ni.

thanks!
teruskan kamu yang optimis tu. Hebat selalu kamu, insyaallah=)